Επιλογή Σελίδας

Γνωρίστε τον τοπικό σας συνεργάτη

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πασχίζουν να αντιμετωπίσουν το χαμό που προκύπτει από την ανεπαρκή διαχείριση του ΙΤ. Με την ολιστική διαχείριση της koupenelis βάζετε το ΙΤ σε μια τάξη για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

ΙΣΤΟΡΙΑ

Υπηρεσίες IT απο το 2008

Η koupenelis παρέχει λύσεις και υπηρεσίες αιχμής σε επιχειρήσεις σε όλο τον Κιλκίς. Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής σας. Ειδικευόμαστε στη μηχανοργάνωση και ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού επιχειρήσεων, δίκτυα υπολογιστών, δικτυακές υποδομές, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, συστήματα ασφαλείας, POS συστήματα και υπηρεσίες ERP και πληροφορικής καθώς και επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η εταιρεία εστιάζει στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας που παρέχει την ταχύτερη απόδοση της επένδυσης στους πελάτες μας. Αυτό σημαίνει την παροχή τεχνολογίας  παραγωγής που είναι εύκολη στην εγκατάσταση, γρήγορη ενσωμάτωση, απλή στη χρήση και με την υψηλότερη ποιότητα. Σημαίνει επίσης την εξέταση του μέλλοντος και την επιλογή των γενικών κατευθύνσεων της τεχνολογίας που παρέχουν στους πελάτες μας τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής τους.

Η koupenelis διαθέτει την εμπειρία, τις δεξιότητες και την τεχνολογία για να σας βοηθήσει να συναντήσετε τις οποιεσδήποτε προκλήσεις. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε αξεπέραστες επαγγελματικές υπηρεσίες και υποστήριξη. Οι λύσεις μας, σας δίνουν τα εργαλεία για να έχετε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Η εμπιστοσύνη στην koupenelis είναι η οντότητα πάνω στην οποία στηριζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια και δεν μας έχει εγκαταλείψει ποτέ. Μπορείτε να το κάνετε και εσείς!

Επισκευές Laptop / Desktop

Κάμερες Ασφαλείας

Ασφάλεια Δεδομένων

Σχεδιασμός Δικτύου

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τεχνικοί ΙΤ

Χρόνια Προϋπηρεσίας

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Εμπιστοσύνη

Γιατί να μας επιλέξετε

Δεν πετάμε το μπαλάκι σε τρίτους

Απαντάμε στις κλήσεις σας άμεσα

Χωρίς επαναλαμβανόμενα προβλήματα

Εγγυόμαστε στο 100%

Έχουμε επιτυχία και με άλλους σαν και εσάς

Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις με χρεώσεις που δεν καταλαβαίνετε.

Δεν περιμένουμε να είστε ειδικοί στο IT.

Εδώ για Εσάς

Διεύθυνση

Παιονίας 1
Αξιούπολη, Κιλκίς 61400

Ώρες Λειτουργίας

Δ-Π: 9πμ – 2μμ

Τ-Π-Π: 6μμ-8:30μμ

Σ-Κ: Κλειστά

Καλέστε μας

(23430) 31-525